Γιώργος Τσαλίκης: Ο ποθητός ‘εργένης’

Ο γνωστός τραγουδιστής, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σύζυγό του και τη σχέση που προσπαθούν να έχουν, αλλά και για το πέρασμα του από την τηλεόραση.

 

Μιλώντας στο “Down Town”, ο Γιώργος Τσαλίκης είπε πως τη σύζυγό του, Δώρα, τη λατρεύει, ενώ δε μετάνιωσε ποτέ που παντρεύτηκε σε ηλικία μόλις 23ών ετών. Ακόμα, μετά από τόσα χρόνια γάμου και τη γέννηση τριών παιδιών, θέλουν με τη γυναίκα του να ζουν σαν εραστές και αυτό προσπαθούν να επιτύχουν, με διάφορους τρόπους. Παρ’ όλ’ αυτά, ο ίδιος, όταν βρίσκεται στην πίστα και τραγουδά, νιώθει σαν ένας ποθητός εργένης, κάτι που αφήνει να γίνει αντιληπτό και από το κοινό του. Μεταδίδει στον κόσμο μια ερωτική διάθεση και μια υπόσχεση που μένει πάντα ανεκπλήρωτη, όπως λέει.

 

Η τηλεόραση είναι για το Γιώργο Τσαλίκη ένας χώρος πολύ σκληρός, περισσότερο από το τραγούδι, και ανθρωποφάγος, και όπως τη χαρακτηρίζει, ένα χωριό κανιβάλων. Αν επιτύχεις, σε λατρεύουν, αν αποτύχεις σε κατασπαράζουν. Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του τυχερό, αφού πρόλαβε να φύγει πριν θεοποιηθεί, και από την άλλη, πριν αποτύχει και τον καταβροχθίσουν.

 

Επικοινωνία

  • Ελληνικός 90.3 Fm
  • Δημητρίου Παπασπύρου 8,
  • Λιβαδειά, Βοιωτία, 32100, GR
  • Τηλ: (+30) 22610-21020
Προβολή Χάρτη
X Radio 91.3

X-Radio 91.3

Η καλύτερη ξένη μουσική στην πόλη !

20 Χρόνια παίζει πάντα πρώτος !

Ελληνικός 90.3

Σύνδεση

Login