Χρύσπα: ‘Δεν είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα’

Τον τελευταίο καιρό, διάφορα δημοσιεύματα βασισμένα σε φήμες, κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας και πως ήδη μετρά δύο μήνες. Η Χρύσπα δίνει τη δική της απάντηση και μιλάει για όσα εκείνη θέλει να πετύχει γύρω από το θέμα αυτό.

 

Σε συνέντευξή της, απαντάει πως δεν είναι έγκυος και δεν σκοπεύει να μείνει για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Αυτή την περίοδο, προτεραιότητα της είναι η δουλειά της και η καριέρα, καθώς είναι μικρή ακόμα σε ηλικία. Εκτός αυτού, παραδέχεται πως δεν έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, ακόμα και για το σύζυγό της, άρα δε θα μπορούσε να φροντίσει ένα παιδί, το οποίο αναγνωρίζει πως είναι μεγάλη ευθύνη.

 

Μεταξύ της και του συζύγου της υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εμπιστοσύνη, οπόταν και τα οποιαδήποτε αισθήματα ζήλειας μετριάζονται. Ωστόσο, δεν κρύβει πως, μέχρι πριν να παντρευτεί, ήταν ατίθαση και το μάτι της έπαιζε και φλάρταρε πολύ. Ποτέ δεν απίστησε, όμως, στο σύζυγό της, ενώ τώρα, έγγαμη καθώς είναι, δεν αντιλαμβάνεται το φλερτ. Ακόμα και να την φλερτάρει ένας άνδρας, δε θα το καταλάβει και θα νομίσει πως το ενδιαφέρον του είναι μόνο φιλικό.

Επικοινωνία

  • Ελληνικός 90.3 Fm
  • Δημητρίου Παπασπύρου 8,
  • Λιβαδειά, Βοιωτία, 32100, GR
  • Τηλ: (+30) 22610-21020
Προβολή Χάρτη
X Radio 91.3

X-Radio 91.3

Η καλύτερη ξένη μουσική στην πόλη !

20 Χρόνια παίζει πάντα πρώτος !

Ελληνικός 90.3

Σύνδεση

Login