Δέσποινα Βανδή εναντίον συναδέλφων

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συμμετείχε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος “Χαμόγελο του παιδιού” και μίλησε σε έντονο ύφος για τους συναδέλφους της που δε δέχτηκαν να συμμετάσχουν στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί για ενίσχυση του συλλόγου.

 

Η γνωστή καλλιτέχνις εμφανίστηκε πολύ θυμωμένη με τους συναδέλφους της που δε δέχτηκαν την πρόσκλησή της για να συμμετάσχουν στη φιλανθρωπική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 18 του Δεκέμβρη στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης ΟΑΚΑ. Ο λόγος, όπως είπε η τραγουδίστρια, είναι ότι ήθελαν το όνομα τους να τοποθετηθεί πιο “σωστά” στην αφίσα ή πριν από το όνομα άλλων καλλιτεχνών. Αυτό η Δέσποινα το χαρακτήρισε “αστείο”, ενώ εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει την αξία του να δίνει κάποιος, ιδιαίτερα σε μικρά παιδιά.

 

Επίσης, είπε πως αυτή ήταν μια θλιβερή εμπειρία για την ίδια, όπως και για τη φίλη και συνάδελφό της, Έλλη Κοκκίνου, η οποία θα συμμετάσχει κι εκείνη στη συναυλία. Μάλιστα, η Έλλη μίλησε για “ντιβιλίκια” και “φιρμιλίκια” από μέρους των συναδέλφων της, που το μόνο που είχαν στο μυαλό είναι η προώθηση του εαυτού τους.

Επικοινωνία

  • Ελληνικός 90.3 Fm
  • Δημητρίου Παπασπύρου 8,
  • Λιβαδειά, Βοιωτία, 32100, GR
  • Τηλ: (+30) 22610-21020
Προβολή Χάρτη
X Radio 91.3

X-Radio 91.3

Η καλύτερη ξένη μουσική στην πόλη !

20 Χρόνια παίζει πάντα πρώτος !

Ελληνικός 90.3

Σύνδεση

Login