Κατερίνα Στικούδη: «Δεν έχω πειράξει κανέναν»

 Για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, το πώς πρόεκυψε το τραγούδι στη ζωή της, αλλά και αν την έχουν αποδεχτεί οι υπόλοιποι καλλιτέχνες ως τραγουδίστρια, μίλησε η Κατερίνα Στικούδη στο ένθετο «People» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Η Κατερίνα Στικούδη έγινε γνωστή μέσα από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2005, όπου κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς. Τα τελευταία τρία χρόνια όμως, το τραγούδι έχει μπει στη ζωή της και ασχολείται επαγγελματικά και με αυτό. Πώς όμως προέκυψε η ενασχόλησή της με τη μουσική; «Θα έλεγα ότι το τραγούδι υπάρχει στο DNA μου. Ο πατέρας μου ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική-παίζει κιθάρα-, η αδερφή μου ξέρει πιάνο και η μητέρα μου έχει εξαιρετική φωνή. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα γινόμουν τραγουδίστρια και μικρή ήθελα να γίνω οδοντίατρος. Αρχικά μπήκε το μόντελινγκ στη ζωή μου, μετά ως φυσική συνέχεια ήρθε η παρουσίαση της μουσικής εκπομπής και πριν από τρία χρόνια, όταν τραγούδησα το “Τώρα” αποφάσισα να δω τον χώρο του τραγουδιού με επαγγελματική ματιά. Σιγά-σιγά βρήκα τον δρόμο μου και σήμερα ετοιμάζω το πρώτο μου άλμπουμ».

Αμέσως μετά αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια: «Μετά το “Έξι εκατομμύρια” ετοιμάζουμε ένα νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι και θα είναι ο προπομπός για το ολοκληρωμένο άλμπουμ. Αυτή την περίοδο ακούμε και γράφουμε τραγούδια στο στούντιο, ενώ υπολογίζουμε ότι το CD θα κυκλοφορήσει Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο».

Έχει όμως καταφέρει να γίνει αποδεκτή από τους καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας; «Δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Η αλήθεια είναι ότι εισπράττω μια πολύ καλή αντιμετώπιση από τους καλλιτέχνες και δεν σου κρύβω ότι από την εκπομπή “Mega Star” έχω κρατήσει καλή επαφή με αρκετούς. Ανταγωνισμός υπάρχει, αλλά από κει και πέρα δεν έχω πειράξει κανέναν. Φυσικά και θα βρεθούν καλλιτέχνες που δεν θα τους αρέσω, αλλά δεν θα με ενοχλήσει να δεχτώ κάποια αρνητική κριτική», δήλωσε η 26χρονη παρουσιάστρια-τραγουδίστρια.

Επικοινωνία

  • Ελληνικός 90.3 Fm
  • Δημητρίου Παπασπύρου 8,
  • Λιβαδειά, Βοιωτία, 32100, GR
  • Τηλ: (+30) 22610-21020
Προβολή Χάρτη
X Radio 91.3

X-Radio 91.3

Η καλύτερη ξένη μουσική στην πόλη !

20 Χρόνια παίζει πάντα πρώτος !

Ελληνικός 90.3

Σύνδεση

Login