ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ αρκεί για τη ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ

Μια στιγμή είναι αρκετή για να κάνει το αδύνατο να μοιάζει δυνατό, μια μόνο στιγμή της φτάνει να «πυροδοτήσει» την αγάπη…

Ο νέος δίσκος της Δέσποινας Ολυμπίου «κρύβει» 11 τραγούδια, 11 στιγμές, 11 εικόνες με στίχους που σου μένουν. 11 ανάσες σε untempo ρυθμούς που σου φτάχνουν τη διάθεση και μια δυναμική, ευρηματική ερμηνεία που τους εκτοξεύει ψηλά μέσα στον χρόνο και δυνατά μες στην καρδιά μας.
11 απρόσμενα τραγούδια σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει και τη δουλεμένη και άρτια παραγωγή, και στίχους Νίκου Μωραΐτη και Ελεάνας Βραχάλη σε 9 από τα 11 τραγούδια του δίσκου.

Στο «Γέλα», ένα διαφορετικό τραγούδι τους στίχους υπογράφει η Ελένη Ζιώγα. Ενώ οι στίχοι του «Πες μου για ποιον θα ζω», που περνάνε από μπροστά μας σαν μια μικρού μήκους ταινία, ανήκουν στη Ρεβέκκα Ρούσση και η μουσική στον Ανδρέα Λάμπρου.

Η πρόκληση ΜΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ που ακινητοποιεί τον χρόνο. ΜΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ που κορυφώνει το συναίσθημα. ΜΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ Πάνω Στην Αγάπη,  της μεγάλης επιτυχίας της Δέσποινας Ολυμπίου, του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Νίκου Μωραΐτη που σιγοτραγουδούσαμε όλο το καλοκαίρι. ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Αδυναμίας, όπως αυτή που μας αφόπλισε με την εξομολογητική γραφή της Ελεάνας Βραχάλη και τη ξεχωριστή ερμηνεία της Δέσποινας Ολυμπίου, στο δεύτερο single του άλμπουμ που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες και κατέκλυσε τα ραδιόφωνα. ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ οριακή και ανεπανάληπτη. Όπως αυτό το album.

Επικοινωνία

  • Ελληνικός 90.3 Fm
  • Δημητρίου Παπασπύρου 8,
  • Λιβαδειά, Βοιωτία, 32100, GR
  • Τηλ: (+30) 22610-21020
Προβολή Χάρτη
X Radio 91.3

X-Radio 91.3

Η καλύτερη ξένη μουσική στην πόλη !

20 Χρόνια παίζει πάντα πρώτος !

Ελληνικός 90.3

Σύνδεση

Login