Έλλη Κοκκίνου : ‘Δε θέλω να κάνω πολλές υποχωρήσεις’

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε φοβισμένη και ανασφαλής σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, αλλά και ολόκληρος σχεδόν ο πλανήτης, αλλά δε μένει με σταυρωμένα τα χέρια και ετοιμάζεται για κάτι μεγάλο.

 

Καλεσμένη του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν η Έλλη Κοκκίνου, η οποία είπε πως την απασχολεί πολύ το μέλλον. Το μέλλον του παιδιού της και όλου του κόσμου, με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα στον οικονομικό τομέα παγκόσμια, και στην Ελλάδα ειδικότερα. Αυτό, όμως, δεν την εμποδίζει από το να κάνει τα επιχειρηματικά της ανοίγματα, όπως αποκάλυψε, χωρίς να μπαίνει σε λεπτομερή αναφορά των σχεδίων της.

 

Η οικονομική ύφεση έχει επηρεάσει και τη δουλειά της, αφού οι μέρες εργασίας έχουν μειωθεί πολύ. Παρ’ όλ’ αυτά, εκείνη δε φαίνεται διατεθειμένη να κάνει υποχωρήσεις, απλώς και μόνο για να έχει δουλειά, αν είναι σε περιβάλλον που δεν την ευχαριστεί. Λέει πως έχει φτάσει σε μια ηλικία που θέλει να φαίνεται αξιοπρεπής και να νιώθει καλά εκεί όπου θα εργάζεται.

Επικοινωνία

  • Ελληνικός 90.3 Fm
  • Δημητρίου Παπασπύρου 8,
  • Λιβαδειά, Βοιωτία, 32100, GR
  • Τηλ: (+30) 22610-21020
Προβολή Χάρτη
X Radio 91.3

X-Radio 91.3

Η καλύτερη ξένη μουσική στην πόλη !

20 Χρόνια παίζει πάντα πρώτος !

Ελληνικός 90.3

Σύνδεση

Login