Ελενα Παπαρίζου: Ημουν έτοιμη να δουλέψω σε super market στη Σουηδία

«Έφυγα από την Ελλάδα γιατί έπιασα πάτο. Ακούγεται λίγο βαρύ αλλά δεν με πειράζει να το πω γιατί τώρα είμαι πολύ καλά», δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια

Αποκαλυπτική όσο ποτέ ήταν η Ελενα Παπαρίζου, η οποία μίλησε για την τραγική κατάσταση στην οποία βρέθηκε πριν από τρεις μήνες, εξαιτίας των όσων συνέβησαν στην προσωπική της ζωή. Οσα σημάδεψαν την ζωή της αποτέλεσαν και την αιτία για την οποία έφυγε από την χώρα μας.

«Εφυγα από την Ελλάδα γιατί έπιασα πάτο. Ακούγεται λίγο βαρύ αλλά δεν με πειράζει να το πώ γιατί τώρα είναι πολύ καλά όλα και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Εφυγα γιατί ήθελα να τα σταματήσω όλα. Λίγο πριν σταματήσω πριν από δύο χρόνια τις εμφανίσεις μου με τον Αντώνη Ρέμο, είχα πει ότι ίσως ήταν η τελευταία φορά που με βλέπετε επί σκηνής. Κι αυτό γιατί όλα αυτά που μου συνέβησαν, τα προσωπικά μου, η κούραση, ο χαμός του πατέρα μου… με σημάδεψαν. Βέβαια, ήταν βασικά τα προσωπικά μου που με έφτασαν σε αυτό το σημείο. Εύχομαι να μην συμβούν σε κανέναν όλα αυτά που συνέβησαν σε μένα. Και εύχομαι αυτός που θα πιάσει πάτο να καταλάβει γρήγορα πόσο ακαριαία προσπάθεια πρέπει να κάνει για να ανέβει», δήλωσε στην εκπομπή ΟΛΑ και πρόσθεσε: «Η κατηφόρα είναι πολύ γρήγορη και πολύ απότομη. Η ανηφόρα είναι δύσκολο να ανέβεις».

Η τραγουδίστρια δεν αρνήθηκε ότι ο χωρισμός της από τον Τόνυ Μαυρίδη στάθηκε καταλυτικός για την ψυχολογία της. Ηταν αυτό το γεγονός, το οποίο σε συνδυασμό με μια γενικότερα κακή φάση στην προσωπική της ζωή την οδήγησε σε ψυχολόγο: «Εφυγα από εδώ και πήγα στην Σουηδία. Βρέθηκα με πάρα πολλούς παιδικούς φίλους και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ γιατί με αυτούς, δεν είχα την αξία της Παπαρίζου, είχα την αξία της Ελενας και αυτό για μένα δεν είναι λίγο», τόνισε.

Μάλιστα, όπως είπε, τον περασμένο Σεπτέμβριο επέστρεψε στην χώρα μας για να μαζέψει τα πράγματά της. Δύο τηλεφωνήματα, όμως, την έπεισα να παραμείνει: «Ηρθα τον Σεπτέμβριο για να μαζέψω τα πράγματά μου και ένα τηλεφώνημα του Γιάννη Λάτσιου ανέτρεψε τα πάντα. Ο κος Λάτσιος μιλάει τόσο σωστά και τοποθετείται τόσο συγκεκριμένα, που από τα πρώτα του λόγια πείστηκα να μείνω. Ένα άλλο τηλεφώνημα που δέχθηκα ήταν του Γιάννη Πάριου, ο οποίος μου πρότεινε την συνεργασία στην Πύλή Αξιού στην Θεσσαλονίκη. Όχι μόνο δέθηκα, αλλά ήταν και από τις πιο υπέροχες συνεργασίες που έχω κάνει ποτέ».

Η ερμηνεύτρια ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των media για τον τρόπο που της έχουν φερθεί όλα αυτά τα χρόνια, ενώ καταλήγοντας, ανέφερε ότι τώρα αισθάνεται πολύ καλύτερα απ’ό,τι το καλοκαίρι: «Είμαι super. Έχω χρόνια να γελάσω τόσο πολύ. Πάντα, με το που έκλεινα την πόρτα του σπιτιού μου ήμουν η Ελενα. Δεν είχα καμια σχέση με την σταρ Παπαρίζου. Γενικά στις σχέσεις μου, όχι μόνο τις ερωτικές, αλλά γενικότερα, μου αρέσει να δίνω και μάλιστα πάρα πολλά. Ο άλλος θα δώσει αυτά που θέλει. Άλλωστε δεν μπορούμε όλοι να δίνουμε τα ίδια. Φανταστείτε ότι όταν έφυγα ήθελα να πάω στην Σουηδία και να δουλέψω σε σούπερ μάρκετ. Πλέον αυτό ανήκει στο παρελθόν».

Επικοινωνία

  • Ελληνικός 90.3 Fm
  • Δημητρίου Παπασπύρου 8,
  • Λιβαδειά, Βοιωτία, 32100, GR
  • Τηλ: (+30) 22610-21020
Προβολή Χάρτη
X Radio 91.3

X-Radio 91.3

Η καλύτερη ξένη μουσική στην πόλη !

20 Χρόνια παίζει πάντα πρώτος !

Ελληνικός 90.3

Σύνδεση

Login